Winteratelier 2023/24

Samen creatief de winter door: met een kleine groep van vier deelnemers op vrijdagmiddagen om de twee weken schilderen, tekenen, collages en monodruk maken volgens een opdracht op maat of je eigen werk opzetten. Zo een middag voelt als een minivakantie heerlijk genieten van kleur en vormen, opgaan in het kunstzinnige proces, dat is puur levensgeluk. Het creëert een hoop levenslust. Aan het begin en eind van de les is er een groepsbespreking. Data: om de twee weken, start 10 november 2023 van 13.30-15.30 uur Kosten: een serie van 6 lessen tot eind januari 2024 is 150 euro, voor mensen met een minimum inkomen is korting mogelijk. Locatie: Art-Studio, Lijsterbeslaan 9, 6706 CD Wageningen. Contact: Ruth Eisen, info@rutheisen.org, www.rutheisen.org, tel.0317-415212

Persoonlijke kunstzinnige begeleiding in een oase van rust: meditatief boetseren, schilderen, tekenen, mixed media, collages, gedichtjes...

Heb je behoefte aan rust, balans en meer jezelf zijn? Hou je van creative werkvormen of om iets nieuws in deze richting te ontdekken? Kunstzinnige expressie en meditatieve oefeningen kunnen helpen om tot ontspanning en uit het hoofd te komen in tijden van stress, persoonlijke verandering, verlies, burnout en ziekte. Met je handen in de klei en vormend vanuit je hart kom je weer in verbinding met jezelf en met het wezenlijke. Creatieve tekenoefeningen, intuitief schilderen...geven ruimte om weer vrijer, speelser en losser in het leven te staan. Daarbij kunnen we ook woorden, gedichtjes of verhalen maken of bestaande als inspiratiebron gebruiken. Kernmerk: aandacht voor je innerlijke wereld, rustige werksfeer en op maat gerichte creatieve begeleiding. Belangrijk is het creatieve proces, en de therapeutische ervaring daarvan en niet zo zeer een "perfect" werkstuk.

De kosten zijn: kennismakingsles van een uur is 30 euro; een serie van 5 keer is 250 euro of een losse les 60 euro, studenten en minima 5 keer voor 175 euro. Een sessie duurt rond anderhalf uur. De prijzen zijn incl.materiaal. Heb je interesse of vragen laat het me weten: per mail of tel.0317-415212; Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach,kunstenaar en sociaalpedagoge.

DUO-Kunst: Kunstzinnige schilder-, teken- of boetseerworkshop for Twee (of meer personen)

Allerlei DUO's zijn mogelijk: bijv. met je partner, vriend-in, zus, dochter/zoon, oma en kleinkind … Samen schilderen...op een voorgegeven thema of na eigen wens, dat kan in mijn atelier of zomers in de tuin. Wil je de relatie met iemand verfrissen, verdiepen of gewoon een keer genieten van samen iets anders te doen en te ervaren, laat me dan weten welke technieken jullie leuk vinden.
De kosten van deze 1,5 uur durende DUO-workshop zijn € 75 euro incl. materiaal en koffie/thee. Groepsprijs voor meer personen of voor een langer tijdsduur in overleg.

Workshops voor groepen op aanvraag (bijv.voor een creatieve verjaardag, een uitje..)

Als kunstzinnig coach en kunstenaar bied ik op aanvraag schilder-, teken- of boetseerworkshops aan. Men kan terecht voor een dagdeel. Thema, materiaal, kosten en locatie in overleg en na wens.

Jochem van Gelder meditatief boetserend 2020

Uitzending zondag 16 augustus 2020 Zomerse Streken: Regio Food Valley op TV-Gelderland met presentator Jochem van Gelder en Ruth Eisen tijdens een meditatieve boetseerworkshop in het Arboretum Belmonte Wageningen. Uitzending gemist? Hierbij de link: https://web.omroepgelderland.nl/gelderland_gemist/public/programmas/1004.html?cachebusthash=cde18481 ZIN IN EEN MEDITATIEF BOETSEERWORKSHOP? WELKOM Geef je op onder contact

q
q
q
q
q
q