Het Kinderatelier Wageningen 2023 op woensdagen 15.-16.15 uur

Welkom in het kinderatelier Wageningen. We boetseren, schilderen, tekenen, maken collages en beeldhouwen in speksteen. Het kinderatelier is een plek waar een kind nog kind mag zijn en zijn/haar innerlijke kunstenaar volop de ruimte krijgt, om te ontdekken, te experimenteren en nieuwe technieken en materialen te leren. Wat we maken? Bijv. een boekje over een kasteel met illustraties, een vogelbadje of een droomstadje uit klei, een kunstzinnige schildersreis naar de jungle of naar de bodem van de oceaan...of we leren hoe men surrealistisch of impressionistisch schildert. Buiten werken we ook met speksteen. We leren haken, schuren, vijlen en maken kleine objectjes zoals hangers, bootjes, diertjes. Kinderen hebben nog volop fantasie en verwondering, niks is verkeerd. De positieve benadering is de sleutelwoord voor de creatieve stroom. Kenmerk: kleinschalig, plezier, ontspanning en nieuwe leerervaringen. Doelgroep: kinderen vanaf 7 jaar. De Kosten: een serie van 5 lessen is 75.-euro incl.materiaal, een losse les 18 euro, een proefles 10.- euro

Kunstzinnige Kindercoaching individueel

Welkom bij kunstzinnige Kindercoaching Wageningen. Heeft uw kind extra aandacht en zorg nodig, dan kan deze kunstzinnige individuele begeleiding iets voor hem/haar zijn. Bijna elk kind houdt van creatief werken. Het is bedoeld voor kinderen die een extra ruggensteuntje nodig hebben, bijv. vanwege een ziekte, scheiding, verhuizing, overlijden van een dierbare, pesten... of gewoon omdat het goed doet. Positieve aandacht en creatieve uiting met opdrachten op maat geven een boost aan het zelfvertrouwen van uw kind. Samenwerking met de ouders is essentieel. Doelgroep: kinderen vanaf 6 jaar.
Kosten: een serie van 5 keer is 250 euro incl. materiaal; proefles: 25 euro. Locatie: in mijn atelier of bij u aan huis. De duur van een sessie is 60 min.

q
q
q
q
q
q
q
q
q
q