Kinderatelier in Wageningen op woensdagmiddagen 15.-16.15 uur

Welkom in het kinderatelier in Wageningen, start begin september 2021. We boetseren, schilderen en tekenen... lekker buiten in de tuin, bij regen binnen. Het kinderatelier is een plek waar een kind nog kind mag zijn en zijn/haar innerlijke kunstenaar volop de ruimte krijgt, om te ontdekken, te experimenteren en nieuwe technieken te leren. Kinderen hebben nog volop fantasie en verwondering in zich en dit mag ruimte krijgen om met verf of klei ter voorschijn te komen. Zoals Picasso al zei: "in elk kind schuilt een kunstenaar". Kenwoorden: kleinschalig, plezier, ontspanning en nieuw leerervaringen. Doelgroep: kinderen, leeftijd in overleg. Kosten: een serie van 5 is 85.-euro incl.materiaal; een losse les 18 euro; een proefles is 12.- euro

Kunstzinnige Kindercoaching individueel

Welkom bij kunstzinnige Kindercoaching Wageningen. Heeft uw kind extra aandacht en zorg nodig, dan kan deze kunstzinnige individuele begeleiding iets voor hem/haar zijn. Bijna elk kind houdt van creatief werken. Het is bedoeld voor kinderen die een extra ruggensteuntje nodig hebben, bijv. vanwege een ziekte, scheiding, verhuizing, overlijden van een dierbare, pesten... of gewoon omdat het goed doet. Positieve aandacht en creatieve uiting geven een boost aan het zelfvertrouwen van uw kind. Samenwerking met de ouders is essentieel. Doelgroep: kinderen vanaf 6 jaar.
Kosten: een serie van 5 keer 150 euro incl.materiaal; proefles: 25 euro. Locatie: in mijn atelier of bij u aan huis. De duur van een sessie is 60 min.

q
q
q
q
q
q
q
q
q
q