Werkatelier schilderen, tekenen, collages maken of boetseren voor volwassenen

Op maandagmiddag om de twee weken werken we in een klein groepje van max. 4 deelnemers van 13.30-15.30 uur Kosten: per keer 20.- incl.materiaal, excl.doek en vakpapier. Locatie: Lijsterbeslaan 9, 6706 CD Wageningen. Het is mogelijk vrij te werken of opgrond van een opdracht. De opdracht is maatgericht: bijv. tekenen o.a. naar waarneming volgens de Zen-Zien-tekenmethode of intuitief schilderen of schilderen naar aanleiding van een foto.

We starten soms met een schilder of teken of visualisatieoefening om losser te worden en tot je eigen bron te komen. Daarna gaan we in stilte aan het werk met tussendoor wat aanwijzingen als er vragen zijn. Op het eind sluiten we af met een kleine werkbespreking. Teken- of schilderervaring is niet nodig. Het plezier staat voorop. Begeleiding: Ruth Eisen, kunstzinnig coach en kunstenaar. Tel. 0317-415212

Aarden, tot rust komen en heerlijk ontspannen door middel van meditatief boetseren in Wageningen

Gewerkt wordt met zachte rivierklei. De uitgangvorm is altijd een goed doorgeknette kleibal. Vervolgens boetseert men in stilte naar waarneming (dier, mens, organische of een abstracte vorm) of naar aanleiding van een vrije intuitief gerichte opdracht. We werken met de klei in onze schoot om het hele lichaam erbij te betrekken en dicht bij onszelf te kunnen blijven. Op deze manier te boetseren werkt aardend en ontspannend, geeft houvast en helpt om steviger in het lijf te komen en te zijn.

Kunstzinnige begeleiding in mindfulness

Als u meer inzicht, ontspanning en inspiratie wilt ervaren in uw dagelijks levens dan is het mogelijk met behulp van kunstzinnige middelen (intuitief, meditatief schilderen, tekenen of boetseren, collage maken...),counseling en meditatie daaraan te werken. U zult daardoor meer helderheid,vreugde en innerlijke ruimte ervaren. U kunt zelf een thema aanreiken of via meditatie en visualisatie naar een thema, symbool of beeld geleid worden.
De kosten zijn per kunstzinnige begeleiding van ±1,5 uur €60 incl. materiaal, koffie/thee. Locatie:atelier Wageningen. U bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek.

Kunstzinnige, meditatieve schilder of tekenworkshop for Two

Bijv. met je partner, vriend-in, zus, dochter…op thema na eigen wens (innerlijke reis, kleurbeleving…) in mijn atelier of zomers in mijn tuin. Wil je de relatie met iemand verfrissen, verdiepen of gewoon een keer samen genieten van iets anders samen te doen? Het is verrijkend om een dagdeel met elkaar kunstzinnig te werken.
De kosten van de schilderworkshop van 2 uur zijn per persoon €40 incl. materiaal en koffie/thee. Locatie:atelier Wageningen.

Workshops voor groepen op aanvraag

Als kunstzinnig counsellor en kunstenaar bied ik aan organisaties en bedrijven op aanvraag verschillende schilder-, creatieve workshops of cursussen aan. Men kan terecht voor een dagdeel schilderen of tekenen op wens naar een thema. Verder zijn bezinning, bezieling, bewustwording en verbinding door middel van creatieve en meditatieve elementen kenmerkend voor mijn cursussen. Mogelijk is: o.a. intuitief mandala-tekenen, meditatief schilderen, schilderen op muziek of naar aanleiding van een visualisatie, meditatief boetseren, intuitief schilderen naar aanleiding van een thema:bijv: innerlijke reis, licht en donker, creatief communiceren, putten uit de bron, valkuilen en kwaliteiten.
Kosten in overleg.

q
q
q
q
q
q